Skip to content

Do nove kuhinje v treh korakih.

Kakovostno steklo podjetja Resnik z več kot 40 letnimi zkušnjami. Visoka kvaliteta, dostopna cena in vrhunska montaža.

Steklene obloge za kuhinjo

Steklene kuhinjske obloge so naše področje specializacije že od samega začetka. Pri njihovi izdelavi nam je vsak detajl izjemno pomemben in vedno poskušamo ustvariti najboljši možni izdelek za naše stranke. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov je že več kot 10 let prisotna na tem področju in ima bogato znanje ter izkušnje.

Pri izdelavi steklenih kuhinjskih oblog se vedno osredotočamo na najvišjo kakovost, saj želimo zagotoviti dolgotrajno in zanesljivo uporabo. Na voljo imamo širok nabor stekel v različnih barvah, ki se lahko popolnoma prilagodijo vaši kuhinji. Naša tehnologija tiska grafike pa nam omogoča ustvarjanje različnih vzorcev in motivov na steklu, ki se popolnoma ujemajo s stilom vaše kuhinje.

Za izdelavo steklenih kuhinjskih oblog uporabljamo najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja izjemno natančnost pri oblikovanju in rezanju stekla. Vsa naša stekla so termično obdelana oziroma kaljena, tako da zagotavljajo odpornost na udarce in vročino. Naš cilj je ustvariti stekleno kuhinjsko oblogo, ki bo trajna, estetska in funkcionalna.

Nudimo vam tudi strokovno svetovanje pri izbiri steklene kuhinjske obloge ter prilagodljivost glede dimenzij, oblike in drugih detajlov.

Vabimo vas, da se obrnete na nas in skupaj ustvarimo vašo sanjsko kuhinjsko oblogo!

Anja Šimnovec
Anja Šimnovec
11/06/2023
Prvi design nama ni ustrezal in sva se odločila za zmanjšanje števila motivov. Pri tem ni bilo nobenega problema, oblikovalec je čez teden dni poslal nove slike, ki sva jih potrdila. Montaža je bila hitra in upoštevali so najine želje. S končnim izdelkom sva zelo zadovoljna. Priporočila bi jih vsakemu, ki bi potreboval kuhinjsko steklo hitro in za sprejemljivo ceno.
Ana Banovac
Ana Banovac
24/05/2023
Prijazno osebje, narejeno v dogovorjenem roku, s končnim izdelkom zelo zadovoljni!
AndroSi. 13
AndroSi. 13
20/04/2023
Profesionalen in korekten odnos, hitro odziven, izdelek pa kvaliteten...v glavnem vse tako kot mora biti, če ne še bolje...😉
Petra Dobnik
Petra Dobnik
24/03/2023
Zelo zadovoljni od zacetka do konca. Steklena drsna vrata so čudovita. Smo iz Koroške pa to ni bil nikakrsen problem. Vsekakor priporočamo!
Mila Vujevic
Mila Vujevic
24/03/2023
Toplo priporočam gospoda Godlerja in njegove izdelke. Steklene kuhinjske stene se preprosto očistijo in bistveno lepše so tudi od najlepših ploščic. Če jih še nimate, se čim prej odločite, ne bo vam žal. Zelo zadovoljna stranka!
Sonja Markun
Sonja Markun
25/01/2023
Zelo profesionalen odnos, hitra odzivnost, natančna izvedba. Vse pohvale!

Pridobi informativno ponudbo

Montiramo po celotni državi

V cm

V cm

Za bolj natančno ponudbo

Naši zadnji projekti

Strokovnjaki

Zaupanje vredno podjetje

Profesionalni odnos
100
Montiranih kuhinj
1 m2
montiranega stekla
2
let izkušenj

Kakovostno steklo

Sodelujemo s Steklarstvom Resnik iz krškega, ki je podjetje z več kot 40 letno tradicijo na področju obdelave, dodelave ter montaže izdelkov iz ravnega stekla.

Ugodne cene

Našim strankam se vedno želimo s ceno približati tako, da upoštevamo njihove želje, finančne zmožnosti in specifike posamezne kuhinje.

Montaža po celi Sloveniji

Steklene kuhinjske obloge montiramo na področju celotne Slovenije. Na željo strank izvedemo montažo steklene kuhinjske obloge tudi v tujini.

steklium

Storitve

Garancija na zadovoljstvo.

recruitment-img01

Podpora strankam

E: info@steklium.si
T: 041 961 733

recruitment-28

Vizualcija kuhinje

Brezplačen izris kuhinjskega stekla

STEKLIUM

Podjetje s tradicijo

Podpora

Tudi po opravljeni storitvi smo vam na voljo za dodatna vprašanja in nasvete.

Garancija na steklo

Steklarstvo Resnik iz krškega s 30 letno tradicijo.

STEKLIUM

Pogosta vprašanja​

Vsako kuhinjo, ki ima plinski štedilnik obravnavamo posebej. Plinski obroček mora biti vsaj 10cm oddaljen od stekla, saj le tako lahko zagotovimo, da vročina na bo stopila tapete, ki je nalepljena na steklo. Vsekakor nas pred naročilom stekla opozorite, da imate plinski štedilnik.

Stekleno kuhinjsko oblogo lahko brez problema zmontiramo na ploščice. V izjemnim primerih, kadar ploščice niso položene ravno oz. celotna stena ni ravna, strankam priporočamo, da predhodno ploščice odstranijo in naredijo izravnavno stene.

Lahko uporabite vašo sliko, vendar le v primeru, če je slika v visoki ločljivosti. Če je vaša slika primerna za uporabo na stekleni kuhinjski oblogi, vam lahko svetujejo tudi naši strokovnjaki.

Kaljeno steklo je toplotno obdelano steklo, s katerim dosežemo, da je steklo trdnejše in varnejše. V primeru razbitja se zdrobi v manjša drobna zrna. Po končnem procesu kaljenja stekla več ni možno obdelovati, zato je potrebno vse izvrtine in izreze naredi predhodno.

Ni problema. V tem primeru mi za vas poiščemo dodatne motive ali vam pošljemo povezave ponudnikov, kjer si lahko sami poiščete dodatne motive.

Zaradi transportnih omejitev lahko pri nas naročite stekleno kuhinjsko oblogo v maksimalni dolžini 3,3 metra.

zaupajte strokovnjakom

Do sanjske kuhinje že danes