Skip to content

Stekleni nadstreški

Pri izdelavi steklenih nadstreškov smo specializirani za kakovostno in estetsko dovršeno izdelavo po meri. Na voljo so klasični nadstreški s točkovnimi nosilci, ki ustvarjajo eleganten in minimalističen izgled, in moderni nadstreški, kjer je steklo vpeto v nosilno vodilo, ki zagotavlja izjemno stabilnost in varnost.

Izbirate lahko med različnimi vrstami stekla, ki jih imamo v ponudbi. Na voljo so varnostna stekla, ki vam zagotavljajo najvišjo raven varnosti, prozorna in matirana stekla ter tonirana siva ali rjava stekla, ki se prilagodijo barvni shemi vašega doma ali poslovnega prostora.

Poleg vrste stekla lahko izbirate tudi med različnimi dimenzijami in oblikami nadstreškov ter barvo nosilnih vodil, ki se prilagodijo vašim željam in potrebam. Naša ekipa strokovnjakov bo skrbno načrtovala in izdelala vaš stekleni nadstrešek, ki bo poleg funkcionalnosti zagotovil tudi estetsko dovršenost.

Nudimo vam najvišjo kakovost izdelave in materialov, poleg tega pa vam zagotavljamo tudi strokovno svetovanje in montažo. Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite vaš popoln stekleni nadstrešek po meri.

Točkovni nadstrešek

elegantni nadstrešek

Eleganten nadstrešek (2)

Moderni nadstrešek

Glass,Canopy,Of,A,Modern,Residential,Building

Pridobi ponudbo

Montiramo po celotni državi

vsa stekla so kaljena, minimalno 8 mm

STEKLIUM

Podjetje s tradicijo

Podpora

Tudi po opravljeni storitvi smo vam na voljo za dodatna vprašanja in nasvete.

Garancija na steklo

Steklarstvo Resnik iz krškega s 30 letno tradicijo.

zaupajte strokovnjakom

Do steklenega nadstreška že danes