Skip to content

Motivi steklenih kuhinjskih oblog

Steklene kuhinjske obloge so naše področje specializacije že od samega začetka. Pri njihovi izdelavi nam je vsak detajl izjemno pomemben in vedno poskušamo ustvariti najboljši možni izdelek za naše stranke. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov je že več kot 10 let prisotna na tem področju in ima bogato znanje ter izkušnje.

Pri izdelavi steklenih kuhinjskih oblog se vedno osredotočamo na najvišjo kakovost, saj želimo zagotoviti dolgotrajno in zanesljivo uporabo. Na voljo imamo širok nabor stekel v različnih barvah, ki se lahko popolnoma prilagodijo vaši kuhinji. Naša tehnologija tiska grafike pa nam omogoča ustvarjanje različnih vzorcev in motivov na steklu, ki se popolnoma ujemajo s stilom vaše kuhinje.

Za izdelavo steklenih kuhinjskih oblog uporabljamo najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja izjemno natančnost pri oblikovanju in rezanju stekla. Vsa naša stekla so termično obdelana oziroma kaljena, tako da zagotavljajo odpornost na udarce in vročino. Naš cilj je ustvariti stekleno kuhinjsko oblogo, ki bo trajna, estetska in funkcionalna.

Nudimo vam tudi strokovno svetovanje pri izbiri steklene kuhinjske obloge ter prilagodljivost glede dimenzij, oblike in drugih detajlov.

Vabimo vas, da se obrnete na nas in skupaj ustvarimo vašo sanjsko kuhinjsko oblogo!

Filter Categories
Abstraktno
Ilustracije
Kamni
Krivulje, linije in krogi
Marmor
Motivi za steklene kuhinjske obloge
Napisi
Ploščice
Pokrajine
Rastline in začimbe
Rože in cvetje
Sadje in zelenjava
Voda
Zidovi
STEKLIUM

Podjetje s tradicijo

Podpora

Tudi po opravljeni storitvi smo vam na voljo za dodatna vprašanja in nasvete.

Garancija na steklo

Steklarstvo Resnik iz krškega s 30 letno tradicijo.

STEKLIUM

Pogosta vprašanja​

Vsako kuhinjo, ki ima plinski štedilnik obravnavamo posebej. Plinski obroček mora biti vsaj 10cm oddaljen od stekla, saj le tako lahko zagotovimo, da vročina na bo stopila tapete, ki je nalepljena na steklo. Vsekakor nas pred naročilom stekla opozorite, da imate plinski štedilnik.

Stekleno kuhinjsko oblogo lahko brez problema zmontiramo na ploščice. V izjemnim primerih, kadar ploščice niso položene ravno oz. celotna stena ni ravna, strankam priporočamo, da predhodno ploščice odstranijo in naredijo izravnavno stene.

Lahko uporabite vašo sliko, vendar le v primeru, če je slika v visoki ločljivosti. Če je vaša slika primerna za uporabo na stekleni kuhinjski oblogi, vam lahko svetujejo tudi naši strokovnjaki.

Kaljeno steklo je toplotno obdelano steklo, s katerim dosežemo, da je steklo trdnejše in varnejše. V primeru razbitja se zdrobi v manjša drobna zrna. Po končnem procesu kaljenja stekla več ni možno obdelovati, zato je potrebno vse izvrtine in izreze naredi predhodno.

Ni problema. V tem primeru mi za vas poiščemo dodatne motive ali vam pošljemo povezave ponudnikov, kjer si lahko sami poiščete dodatne motive.

Zaradi transportnih omejitev lahko pri nas naročite stekleno kuhinjsko oblogo v maksimalni dolžini 3,3 metra.

zaupajte strokovnjakom

Do sanjske kuhinje že danes