Skip to content

Steklena drsna vrata

Elegantna rešitev za pregraditev prostorov so tudi kakovostna steklena drsna vrata in pregradne stene. Poleg širokega izbora stekel, vključno s prozornim, satiniranim, peskanim z vzorcem in temnim toniranim steklom, vam omogočamo prilagajanje vodil različnih proizvajalcev in izbiro barve, ki najbolje ustreza vašemu interierju.

Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri oblikovanju steklenih drsnih vrat in pregradnih sten, ki se bodo popolnoma ujemale z vašim prostorom in izpolnile vse vaše zahteve glede funkcionalnosti in oblikovanja.

Pri vsakem projektu se prilagodimo potrebam in željam stranke, zato lahko zagotovimo, da bo končni izdelek natančen, funkcionalen in kakovosten. Naše steklene drsne stene in pregradne stene so primerne za domove in poslovne prostore, saj omogočajo, da se prostor loči na enostaven in hiter način, brez da bi se izgubil občutek odprtega prostora.

Na nas se obrnite, če želite imeti popolnoma prilagojena steklena drsna vrata in pregradne stene po vaši meri. Veseli bomo vašega povpraševanja in vam bomo zagotovili najboljšo rešitev za vaše potrebe in želje.

Cevni ročaj

Utopni ročaj

Pridobi ponudbo

Montiramo po celotni državi

vsa stekla so kaljena, minimalno 8 mm

STEKLIUM

Podjetje s tradicijo

Podpora

Tudi po opravljeni storitvi smo vam na voljo za dodatna vprašanja in nasvete.

Garancija na steklo

Steklarstvo Resnik iz krškega s 30 letno tradicijo.

zaupajte strokovnjakom

Do steklenih drsnih vrat že danes