Skip to content

Pridobi konkurenčno ponudbo

Montiramo po celotni državi

V cm

V cm

Za bolj natančno ponudbo

STEKLIUM, Peter Godler s.p.

STEKLIUM

Podjetje s tradicijo

Podpora

Tudi po opravljeni storitvi smo vam na voljo za dodatna vprašanja in nasvete.

Garancija na steklo

Steklarstvo Resnik iz krškega s 30 letno tradicijo.

STEKLIUM

Pogosta vprašanja​

Vsako kuhinjo, ki ima plinski štedilnik obravnavamo posebej. Plinski obroček mora biti vsaj 10cm oddaljen od stekla, saj le tako lahko zagotovimo, da vročina na bo stopila tapete, ki je nalepljena na steklo. Vsekakor nas pred naročilom stekla opozorite, da imate plinski štedilnik.

Stekleno kuhinjsko oblogo lahko brez problema zmontiramo na ploščice. V izjemnim primerih, kadar ploščice niso položene ravno oz. celotna stena ni ravna, strankam priporočamo, da predhodno ploščice odstranijo in naredijo izravnavno stene.

Lahko uporabite vašo sliko, vendar le v primeru, če je slika v visoki ločljivosti. Če je vaša slika primerna za uporabo na stekleni kuhinjski oblogi, vam lahko svetujejo tudi naši strokovnjaki.

Kaljeno steklo je toplotno obdelano steklo, s katerim dosežemo, da je steklo trdnejše in varnejše. V primeru razbitja se zdrobi v manjša drobna zrna. Po končnem procesu kaljenja stekla več ni možno obdelovati, zato je potrebno vse izvrtine in izreze naredi predhodno.

Ni problema. V tem primeru mi za vas poiščemo dodatne motive ali vam pošljemo povezave ponudnikov, kjer si lahko sami poiščete dodatne motive.

Zaradi transportnih omejitev lahko pri nas naročite stekleno kuhinjsko oblogo v maksimalni dolžini 3,3 metra.